3/18/2013

Sminkanje ociju 2013.

Sminkanje ociju 2013.

sminkanje ociju 2013.
Sa dolaskom proleca dosli su nam i novi modni trendovi u sminkanju. Osnova za  sminkanje ociju 2013. jesu veseli, prolecni tonovi. Boje su svetle, upadljive i opsti utisak koji ostavljaju jeste osecaj srece i daju osvezen "fresh" izgled koze.
Kao i do sad i ove godine vazi princip "naglasite jedan deo lica". Tako da ako se odlucite za sminkanje ociju onda ostali delovi lica treba da ostanu neutralniji. 

sminkanje ociju 2013.Kod izbora boja za senke za oci vodite se idejom da je prolece, birajte vesele, zivahne i svetlije nijanse. Ove godine su moderne sve nijanse plave, tirkiz, i lilavih nijansi.
Prilikom sminkanja, morate da vodite racuna da celokupno vase lice odise svezinom, i zato je veoma vazno da u svoju prolecnu make-up kolekciju uvrstite i ostale elemente koji ce doprineti ovom novom izgledu.
Izaberite i neku zivahnu boju laka za nokte, izaberite i karmin koji ce da odgovara vasoj boji tena.
Rumenilo birajte tako da vam lice deluje kao da ste se tek umili, da bude sveze, sa blagim sedefastim sjajem. Cak vam preporucujem da umesto rumenila uzmete sad vrlo popularan highlighter.

sminkanje ociju 2013. avon awakening
sminkanje ociju 2013. avon awakeningMoja preporuka pri izboru za senke za oci  je nova avonova kolekcija awakening, pri cemu u ovoj kolekciji mozete pronaci pored senke za oci  mozete pronaci i dve nove nijanse laka za nokte u pastelnim tonovima koji ce upotpuniti vas izgled,sami nazivi ovih nijansi - Inspire i Well being odisu pozitivnom energijom, i pokazuju nam sta se ocekuje od make-up trendova ovog proleca - pozitivna energija, i svez izgled. Pored laka za nokte i senki, ova kolekcija sadrzi i jedan veoma popularan proizvod, highlighter za nase "prolecne" obraze. Ta divna nijansa breskve, doprinece da se nas make-up stil upotpuni i da nam obrazi na svezem suncanom prolecnom jutru deluju blistavo.
Od avona jos preporucujem i senkice iz avon color trend kolekcije, jer su vesele, razigrane i pozitivne.
sminkanje ociju 2013. avon color trend


















Naravno, ovo je moja preporuka, ali izbor same marke prepustam vama, najbitnije je da vam docaram sta je zelja make-up artista za ovu sezonu: Svezina, pozitivna energija, sreca, zabava...
 Jos samo da napomenem da su ove sezone u prvom planu obrve prirodnog izgleda, nema tankih obrva, samo i iskljucivo prirodno. Obrve oblikovane tako da upotpunjuju izgled, nikako obrve "linije"


sminkanje ociju 2013.

 Sminkanje ociju 2013.

0 коментара :

Постави коментар