2/18/2013

Sminkanje plavih ociju

Sminkanje plavih ociju


Sminkanje plavih ociju
Devojke sa plavim ocima treba da za sminkanje ociju koriste senke koje ce naglasiti njihovu prelepu boju ociju.
Naime, plave oci su vrlo izrazajne, ali zbog toga sto su svetle bez odgovarajuce senke za oci njihove oci mogu da ostanu bez "dubine". Da bismo postigli tu dubinu neophodno je da za sminkanje plavih ociju  koristimo:
Sminkanje plavih ociju senkeSmedje senke za oci:  One su suprotnost plavim ocima, tako da plave oci koriscenjem ovih senki dolaze posebno do izrazaja. Koristite sedefaste nijanse kako biste dobili elegantan izgled, vodite racuna o tome imate li bore, jer u tom slucaju ih izbegavajte. Birajte nijanse od bakarno smedje, svetlo smedje do braon varijanti ovih senki. Kao preporuceni metod za sminkanje koristite jedan od predlozenih u postu sminkanje ociju.  Mozete kao metod koristiti i sminkanje ociju smokey eyes tehnikom.
Plave senke za oci: Ove boje ce doprineti da vase oci dodju jos vise do izrazaja. Apsolutno sve nijanse plave su dozvoljene. Preporucujem morsku plavu da biste dobili misteriozan izgled, a dolaze u obzir i sve svetlo i tirkiz plave nijanse.
Sive i crne senke za oci: Zbog toga sto su plave oci vrlo izrazajne ove senke ce im dati dodatnu dubinu. Najbolje bi bilo koristiti one palete senki koje su namenjene za sminkanje ociju smokey eyes tehnikom zbog toga sto su tu vec izabrane nijanse za sencenje.

Kao dodatni element koristite ajlajner, birajte ili crni ili smedji, a mozete i plavi ako ste izabrali plave senke za oci. Odgovor na pitanje kako staviti ajlajner procitajte u jednom od nasih prethodnih postova.


Sminkanje plavih ociju

                       Sminkanje plavih ociju

1 коментара :

Greta је рекао...

Sminkala am se sasvim drugacije a imam plave oci, moracu sad ovo da probam izgleda savrseno za plave oci, a jos i plava kosica...

Постави коментар